한국예술문화재단에 오신 걸 환영합니다.

자유게시판

еттің бұзылу түрлері - ет өнімдерін сақтау

페이지 정보

작성자 Gisele 댓글 0건 조회 9회 작성일 24-09-18 13:41

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
еттің бұзылу түрлері - ет өнімдерін сақтау [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оқу құралында ет және ет өнімдері түрлері, еттің құнарлығы мен сапалық құрамы, жануарлар, құс және балық еттерін өңдеу, сақтау технологиялары. Оқу құралында ет және ет өнімдері түрлері, еттің құнарлығы мен сапалық құрамы, жануарлар, құс және балық еттерін өңдеу, сақтау технологиялары. Бұл мақалада микроорганизмдердің ет пен ет өнімдерінің сапасына әсері, микробиологиялық бақылау әдістері туралы әдеби мәліметтер келтірілген. Шұжықтарды сақтау шарттары мен мерзімдерін сақтау қажет, себебі олардың бұзылуы шырышты, көгеруді, қайталама өнімдері ет өнімдерінің биопатологиясын оны. Ет — ет комбинатында сорғыған (ұшаны мүшелеген соң табиғи жағдайда немесе тоңазытқышта 6 сағаттай сақталған және сорғыған), салқындатылған (еттің ішіндегі температура 0—4° С-қа дейін. Оқулық технологиялық мамандықтарда оқитын студенттерге, магистрант- тарға жəне тамақ өндірісінің мамандарына арналған. Оқулықта ет жəне ет. Еттің бұзылу түрлері: сілемейленуі, шіруі, ашуы, пигментация жəне Тұздалған ет өнімдерін сақтау кезінде микроорганизмдердің. Осыған орай суықпен өңдеудің мынадай түрлері бар: ет және ет өнімдерін криоскопиялық температурадан жоғары, бірақ оған жақын температурада суыту және сақтау; сақтау мерзімі шикізат. Негізгі буып-түю материялдары және мұздатылған еттерді сақтау үшін қорап түрлері: целлюлозадан пленка және қораптар, синтетикалық полимер материялы (ет және. Бұлшық еттің химиялық құрамы: су 72-80, ақуыз 17-21, азотты ерігіш заттар 1-1,7, липидтер 2-3, минералды заттар 1-1,5 пайыз. Ет белоктары аминқышқылдық. Дәріс № 5. Ет және ет өнімдерін тұздау Жоспар. Хлорлы натрийдің консервілеуші әсері. Дәріс №2. Суықпен өңдеу. Ет және ет өнімдерін сақтау. Жоспар: Салқындату және салқындатылған ет және ет. Ет сіңімділігі жоғары өнім, тез өңделеді. Етті ірі қара малды, қой, ешкі, шошқаларды, жылқы, құс және басқа да жануарларды сою арқылы алады. Еттің құрамына 52-78% су, 16-21% ақуыз, 0,5-49% май, %. Дәріс № 5. Ет және ет өнімдерін тұздау Жоспар. Хлорлы натрийдің консервілеуші әсері. Дәріс №2. Суықпен өңдеу. Ет және ет өнімдерін сақтау. Жоспар: Салқындату және салқындатылған ет және ет. Ет және ет өнімдерінде адам ағзасына керекті көп заттар бар. Олар: ақуыз, липидтер мен майлар, көмірсу минералды заттар, витаминдер т.б., осы көрсетілген. Дәріс № 5. Ет және ет өнімдерін тұздау Жоспар. Хлорлы натрийдің консервілеуші әсері. Дәріс №2. Суықпен өңдеу. Ет және ет өнімдерін сақтау. Жоспар: Салқындату және салқындатылған ет және ет. 2) тоңазытып өңдеу және сақтау кезінде: бұзау еті үшін арық сиыр етіне арналған табиғи кему, кебу, азаю, бұзылу нормалары;. қодас, буйвол, бұғы және маралдың.

нанотехнология қашан біздің өміріміздің кең таралған бөлігі болады деп ойлайсыз? 1 жас 5 ай бала дамуының жалпы сипаты, 1 жастағы баланың сөздік қоры ұбт тест сұрақтары жауаптарымен 2024, ұбт 2024 тест сұрақтары тарих мен алтын бұйымдар таптым деп армандадым, бұл не үшін? көне түркі кезеңіндегі көшпелі мемлекеттік және мәдени дәстүрлердің дамуы жұлдызнама бойынша стрелец қандай металл? жұлдызнамадағы лилит бұл не



неліктен сіз қарсыласыңыздың аяқ киімін армандайсыз? мен жақсы көретін адам туралы дүйсенбіден сейсенбіге дейін армандаймын салмақ қосу халық емі, үй жағдайында қалай семіруге болады қалқымалы деңгей өлшегіштері aries экология деген не, жаһандық экология деген не әлдиден эпосқа дейін мазмұны, әлдиден эпосқа дейін аудио кітап
муса бауыржанулы - апау
физика тесты ент скачать
онлайн билет концерт

.
==============================================================

~~~~~ дидактикалық ойындар дегеніміз не ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

카테고리

카테고리
자유게시판
 공지사항
 질문답변
 대관문의